mandag 19. september 2011

Dagene løper så fort av sted..

Det ble jammen noen dager mellom blogginnleggene denne gangen. Årsaken er så enkel som at min kjære er på reisefot og jeg er alene med vår 6 mnd gamle sønn, som ikke sover så mye hverken på dagtid - eller på nattestid. Jeg har for det meste vært hos min mor, men i helgen var vi hjemme (min kjære og), og nå syns jeg det var så godt å være hjemme at jeg har ikke kommet meg ut av dørene enda denne uken. Vi går en travel uke i møte med ulike ærend, min kjære bestefar fyller hele 80 år, og vi skal selvfølgelig feire! ;)

Helgen har vært helt nydelig. Selv om en kjenner at det er høst i luften, så har vi hatt skikkelig sommervær. Min kjære tok med seg min far og hans kone på sjøen både fredag og lørdag. De satte garn på fredagen og drog det på lørdagen. De fikk ikke så mye fisk, men mye krabber - så vo kokte krabbe og kosa oss i sola.
Siden det er tilbake til skikkelig høstvær i dag, vil jeg gjerne legge inn litt bilder fra sommeren. Et lite tilbakeblikk før jeg ønsker høsten velkommen.


Sommer for min del tilbringes ved sjøen. I sommer var jeg og Vetle med min mor og bror til feriehuset vårt. Et lite koselig, gammelt hus på en øy i havgapet. Her er det virkelig godt å være. Jeg får så mange sanslige inntrykk når jeg er der - skikkelig sjelero.


Late, deilige og solfylte dager får være lagret i minnene når høsten virkelig slår inn.


Selv om jeg har sommeren nærmest i mitt hjerte må jeg innrømme at høsten er en fantastisk fin årstid. Jeg kjenner at inspirasjonen og motivasjonen til å begynne på forskjellige prosjekter kommer snikende.

Ønsker alle som er innom ei god natt, og ei fortsatt god uke. 

1 kommentar:

  1. Beautiful photos, thank you !

    Lots of LOVE frpm switzerland
    Jacqueline ♡

    http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

    SvarSlett