onsdag 11. januar 2012

Det nye året..

...er allerede godt i gang, og det er på sin plass å ønske Godt nytt år til alle! Mitt nyttårsforsett var å bli en aktiv blogger - noe naturens krefter satte en stopper for. Vi har med andre ord vært uten internett i en uke pga lynnedslag.. men nå er nettet oppe å går igjen, så da er det ingenting som hindrer meg lenger.

Det er så lenge siden jeg har blogget. Før jul gikk det i ett med eksamen, husvask, pynting, baking, julegaveshopping... ja dere kjenner dere nok igjen i de fleste aktivitetene selv?!? Det er så kjekt med jul, og alle forbredelsene som hører med! Men denne julen syns jeg kom overraskende fort på meg :)

De to beste julegavene jeg kunne få fikk jeg en uke før jul - på en og samme fredagen. Først fikk jeg telefon fra min kjære - jeg hadde fått en tykk konfirlutt fra Statoil i posten, og han kunne med glede meddele at jeg hadde fått jobbtilbud hos dem - en gledens nyhet. Når jeg kom hjem den dagen hadde min kjære nettopp fått telefon fra kommunen om at fritidsboligen som vi kjøpte i sommer var blitt omgjort til helårsbolig, og vi hadde fått invilget rivingsløyve. Med andre ord er det bare en forenklet byggemelding som mangler før vi kan gå igang med prosessen: Vårt eget hus!

Avslutningen på det gamle året kunne ikke bli bedre - den skapte grunnlaget for et travelt men for håpentligvis fantastisk nytt år! :)


Som dere kan tenke dere går det for det meste i husplanlegging i hodet mitt for tiden. Kjøkken er bare en av mange ting som skal planlegges, og jeg føler meg litt rådvill. Det er så mange fine kjøkken, og det er ikke lett å skulle bestemme seg ut fra bilder på nettet eller ut i fra en katalog. Jeg må nok ut på markedet å se meg om etterhvert - men foreløpig er det jo en stund frem i tid før vi må å ta en beslutning. Alternativene vi står mellom per i dag er:

Sigdal sitt kjøkken Kyst syns jeg er helt fantastisk fint. Jeg tror at det passer godt til huset med tanke på at det ikke er et så stort hus (150 kvadratmeter) og det ligget like ved sjøen. Første gang jeg såg dette kjøkkenet var jeg helt frelst, og når jeg ser på det nå blir jeg bare mer og mer overbesvist om at dette er det rette.

Epoq sikk kjøkken Fasett grå er en annen favortitt. Når jeg ser på bildet over kan jeg se meg selv i dette kjøkkenet. Jeg er en person som elsker rosa potteroser, hvite fliser.. ja du skjønner kanskje tegningen? Men hvor praktisk er det med grått kjøkken? Det er lettere å male en vegg enn en hel kjøkkeninnredning når grå fargen er "ut på dato"..

Herregaards kjøkkenet fra Sigdal er jo ikke helt feil det heller. Men passer det til et lite koselig hus? Det er jo ikke en herregård vi skal bygge...

Det er så mange fine kjøkken - og det er jammen ikke lett å få oversikt, og skulle sammenligne, og til slutt bestemme seg for hvilke kjøkken en virkelig har lyst på. Det er en såpasset dyr investering at en må nesten være 110 % sikker på at det er det rette valget en tar. Hva syns dere? Er det dumt å velge grått kjøkken? Hvitt er kanskje mer safe?Klem Linn Therese

1 kommentar:

  1. Grattis med jobb og hus. Det blir spennende å følge deg videre.
    Ja, det er mye å velge i, så jeg skjønner det blir vanskelig. Hvitt kjøkken er jo safe, men det kjøkkenet i grått var bare nydelig. Lykke til.

    Klem Bente

    SvarSlett